Recepten
Recepten
Echt lekkere basis voor pasta! Kidsproof!
We starten met het maken van een mooie basis voor pastasaus. We maken nu wat meer zodat je ook nog wat kan invriezen voor later. We beginnen met het maken van een papje. Je neemt
Nasi met doperwten en hamblokjes
Allereerst kook je de rijst gaar en laat je het afkoelen of spoel je het af met koud water. De rijst zet je even apart. Doe dan wat olijfolie in een grote, diepe bakpan. Pers
Frisse salade met perzik, mozzarella en prosciutto
Maak eerst een dressing van olijfolie, citroen met peper en zout. Je kan eventueel ook wat balsamico azijn erbij doen. Doe de rucola in een grote kom. Snij de perziken klein en leg op de
Courgettesoep met zoete aardappel
Snij de zoete aardappels, de courgettes en de prei in kleine stukjes. Doe de olijfolie in een diepe pan en bak eerst heel kort de knoflook. Hierna voeg je de groente erbij. Doe nu de
Groene groentensoep met Hollandse garnalen
Snij allereerst de ui, courgette en de broccoli fijn. Doe de boter in een diepe pan (moet zeker 1 liter in de pan passen) en bak de ui met de knoflook glazig. Voeg hierna de
Zalm met jasmijnrijst en avocado-mango-salsa
Eerst ga je de zalm marineren en laat dit 30 min liggen in de olijfolie, met limoenrasp, limoensap, knoflook en peper en zout. In de tussentijd even omdraaien zodat alle kanten goed gemarineerd zijn. Maak