Check mijn nieuwste recepten »

1 op 1 Coaching

Herken jij dit?

Wat zou het fijn zijn als je........

Hoe werkt het

Stap 1: het kennismakingsgesprek (Gratis)

Voordat ik een goed advies kan geven, is het voor mij belangrijk om jou beter te leren kennen! 

In een telefonisch gesprek maken we al kort kennis met elkaar. Jij laat alvast weten wat jouw wens is en ik vertel jou hoe mijn aanpak werkt. Vanuit daar maken wij samen een afspraak voor een intakegesprek.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis! En wil je een
goede deal? Kies dan een van mijn trajecten.

Stap 2: het intakegesprek (60 min)

Voorafgaand aan ons intakegesprek krijg je van mij een intakeformulier. Hier staan allemaal vragen op. Zo ben ik op de hoogte van jouw eetpatroon, beweegpatroon en levensstijl. Ook zal ik vooraf aan jou vragen een voedingsdagboek bij te houden van 1 week. Tijdens de intake gaan we het intakeformulier en jouw voedingsdagboek bespreken. 

Hierna volgt een lichaamsanalyse. Zo’n analyse bestaat uit het wegen van jouw gewicht, vetpercentage, visceraal vet en het meten van jouw middelomtrek. Meten en wegen is soms vervelend en confronterend. Wel is het noodzakelijk voor mij om een goed beeld te krijgen om de juiste begeleiding te kunnen bieden. De meet- en weegmomenten worden herhaald om de vooruitgang te kunnen vaststellen. Op basis van al deze gegevens kan ik een plan voor jou op maat maken of je wil afvallen of wat gewicht erbij wil krijgen.

Stap 3: het behandelplan (30 min)

In dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelstellingen. Hierin zet ik helder uiteen wat er voor nodig is om jouw doelen te behalen en welke stappen hiervoor nodig zijn. Jouw plan is altijd een plan waar jij achter staat, want alleen dan wordt het een succes. Hierna starten we samen met jouw traject zodat jij uiteindelijk een gezondere versie van jezelf kan worden.

Klaar om in jezelf te investeren?

Een nieuwe levensstijl aanmeten kost tijd en energie en is niet zomaar eigen gemaakt. Om dit voor elkaar te krijgen geloof ik niet in korte weegmomenten of een enkel gesprek. Ik wil jou helpen op de lange termijn, zodat jij definitief afrekent met jouw oude levensstijl. 

Het is een éénmalige investering in jouw gezondheid

Je krijgt tools mee waar je de rest van je leven profijt van hebt! Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN) kun je, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, een deel van de consulten vergoed krijgen. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

Basic

Exclusief

Medium

Onderhoudsconsult

Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt wil je dit natuurlijk ook behouden. Daarom is het verstandig dat je na het afnemen van een van mijn trajecten, Medium of Exclusief, een onderhoudsconsult inplant van maximaal 60 min. Tijdens dit consult evalueren we kort hoe het met jou gaat en zetten we, waar nodig, de puntjes op de i. Ook is het mogelijk dat je kan wegen en meten. Zo weet je of je nog steeds op de goede weg bent.

Voeding- en Lichaamscheck

Wanneer je éénmalig wil weten hoe je ervoor staat met jouw voeding en gewicht, kan je door mij een check laten doen. Naast het bekijken van jouw weekmenu doe ik een korte lichaamsanalyse. Op deze manier weet je snel of je al op de goede weg bent of dat het verstandig is om meer in jezelf te investeren door het afnemen van een van mijn trajecten.