Check mijn nieuwste recepten »

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maartje van den Berg

Gewichtscoach & Coach

Over mij

Ik stel me graag aan jullie voor…..ik ben Maartje van den Berg, geboren in 1979. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en twee katten. Naast loopbaancoach ben ik nu ook gewichtscoach in de omgeving van Westervoort!

Ik leef volgens het motto: “een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Humor vind ik erg belangrijk, omdat het leven soms al zo serieus is en het helpt mij om te relativeren. Naast humor vind ik het belangrijk om mensen in hun waarde te laten. “Niets is wat het lijkt” en met dit in mijn achterhoofd sta ik open voor ieders verhaal. In mijn vrije uren wandel ik graag in de natuur, vind ik het heerlijk om met mijn vriendinnen te kletsen, doe ik aan verschillende soorten sport zoals hardlopen en fitness. En geniet ik het meeste van mijn gezin.

Mijn moeder was vroeger altijd al met koken en eten bezig. Regelmatig experimenteerde zij met voeding wat ervoor heeft gezorgd dat ik toen niets lustte en nu alles. Zelf heb ik haar hobby inmiddels overgenomen. Ik vind het leuk om te koken en vooral om te eten! Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen leren genieten van lekker en gezond eten. Ik pas dit zoveel als mogelijk toe in onze dagelijkse voeding en probeer vaak iets nieuws uit. En eerlijk is eerlijk, de ene keer zijn ze enthousiast en de andere keer totaal niet. 

Een dag niet

gelachen

Is een dag niet

geleefd

Mijn werk als consultant heeft ervoor gezorgd dat ik liefde voor coachen ontwikkelde. Als loopbaancoach kreeg ik te maken met mensen die naast hun werk op zoek waren naar zichzelf. Ik vond het een eer om mensen te helpen in dit proces. Toch wilde ik meer dan alleen loopbaanadvies. Toen mijn oudste dochter een ernstige allergie ontwikkelde voor noten en pijnboompitten wilde ik meer weten over voeding. Ik besloot een studie gewichtsconsulent te gaan volgen en dit heb ik inmiddels met succes afgerond. Ik wil blijven leren en studeren om mijn kennis verder te ontwikkelen en te vergroten zodat ik dit goed in kan zetten tijdens mijn consulten.

Geef mensen kennis over voeding en beweging, zodat iedereen kan profiteren van een gezond gewicht en lifestyle.

Ik geloof in een gezonde levensstijl en dat die voor iedereen bereikbaar is. In mijn praktijk kijk ik naar het individu, dus naar jou als persoon. Ik maak een plan speciaal voor jou op maat. Ik coach jou graag naar een gezond voedings- en beweegpatroon. Want als je dit op orde hebt en een gezond leven jouw basis is geworden, dan maakt het niet meer uit als je in het weekend een keertje frietjes eet of een lekkere pizza. Je weet dan precies hoe je balans kan houden en wat voor jou gezond is.

Met mijn onderneming My Healthy Five wil ik jou leren hoe je met een gezond voedings- en beweegpatroon blijvend op gewicht kan komen zodat jij je weer fit gaat voelen……voor nu en in de toekomst! Niet met diëten of voorgeschreven pakjes, maar gewoon met producten uit de supermarkt of winkel. Het moet praktisch en inpasbaar zijn in jouw leven. Want alleen dan blijf jij gemotiveerd en bereik je jouw doel om een gezondere en fittere jij te worden!

Een kijkje in mijn dag

Wat je niet over mij weet is....

Mijn missie is...

om jou te helpen met het maken van gezonde keuzes voor jezelf, zodat jij beter in jouw lichaam & leven zit. Dat jij meer kan genieten van alles in jouw omgeving, dat je regie hebt over je eet- en beweeggedrag en dat je jouw doelstellingen definitief bereikt.

Let’s do this together!!