Trainingen

'Je bent wat je eet'

Dit is een veelgebruikte gezegde. Maar wat bedoelen ze hier eigenlijk mee? Het voedsel wat je eet kan bepalen hoe je functioneert, hoe goed je slaapt, hoe je eruitziet, of je dun zult blijven of zult aankomen. Als je een vrouw bent kan voedsel zelfs de kans op zwangerschap beïnvloeden.

Supermarkten liggen vol met heel veel verschillende soorten voedingsproducten. Hoe weet je nou echt goed wat je moet kiezen?

Omdat iedereen eet denken ook veel mensen expert te zijn op dit vlak. Er zijn zoveel verschillende diëten en voedingsadviezen……wat zou het fijn zijn als een deskundig iemand jou wegwijs kan maken in “voedingsland”…..

In mijn trainingen wil ik jou graag meer leren over Eiwitten, Koolhydraten, Vetten, Vitamines en Mineralen. Wat is goed voor jou persoonlijk. Ik zeg bewust persoonlijk, want wat voor de een werkt, hoeft voor een ander niet te werken. Ook tijdens mijn trainingen blijf jij als persoon centraal staan.

Dit ga je leren

Twijfel jij ook vaak over wat nou gezond voor jou is? Of wil je ook etiketten kunnen lezen in een supermarkt? In mijn training “Menu Make-over” vertel ik je meer over gezonde voeding. Op een interactieve en praktische manier leer ik jou en anderen meer over voeding. 

Met mijn training zet je de eerste stap in de goede richting. 

Bent u een werkgever en gunt u uw medewerkers ook een van mijn trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan maak ik voor u een plan op maat!

Wanneer zijn mijn trainingen?

Training Menu Make-over

Nog nader te bepalen

Training Menu Make-over

Nog nader te bepalen

Training Menu Make-over

Nog nader te bepalen

* Trainingen gaan door vanaf 4 deelnemers

Your health is an investment
not an expence