Projecten / Acties

Voeding & Vitaliteit

Een gezond gewicht en een vitaal gevoel gaan vaak samen. De manier waarop je jouw leven inricht, speelt een belangrijke rol. Hoe je beweegt, sport, slaapt, wat jou stress geeft, welke gemoedstoestand je hebt, of er onverwerkte thema’s spelen. Ook hormonen, medicijnen kunnen een oorzaak zijn van verandering in jouw gewicht.

Wanneer je tot een gezondere leefstijl wil komen, komt het op gedragsverandering aan. Kennis en advies van professionals ka ondersteunend zijn. Om die reden hebben Désirée en Maartje hun krachten gebundeld. Ieder geven we advies vanuit onze eigen expertise zodat wij voor jou een totaalpakket op maat kunnen maken.

‘De knop gaat om. Als jij het anders wilt, ga je het nu ook ander doen.’

Wij helpen jou met het maken van gezondere keuzes in mind en voeding.

Het is geen dieet en we hebben ook geen toverstok die het voor jou kan veranderen. Je moet wel echt aan de bak hoor! En dus ècht willen. Anders gaat het niet werken.

Wij gaan SAMEN met jou 12 weken lang voor de langere termijn.

foto dees en ik 3

Hoe werkt het voedings- en vitaliteitsprogramma?

Allereerst starten we met een uitgebreide intake van ca. één uur met Désirée en Maartje. Je vertelt waarom je dit programma wilt volgen, waar je graag verandering in ziet en waar je nu tegen aan loopt. Maartje kijkt naar jouw voeding, maakt een lichaamsanalyse en analyseert waar er verbeterpunten kunnen zijn op voedingsvlak. Désirée is vooral benieuwd naar hoe jij in het leven staat. Alles blijft tussen ons dus voel je vrij om te delen wat jij wilt. Wij vinden niets raar.

Op basis van deze intake maakt Maartje een persoonlijk voedingsplan waar jij mee aan de slag gaat. Désirée neemt jouw motivatie en wensen mee in de wandelingen en de oefeningen.

Samen gaan we 12 weken lang de natuur in. In een kleine groep van minimaal 4 tot maximaal 6 personen gaan we iedere week een uur wandelen. Wij vinden het belangrijk de groep klein te houden zodat er aandacht voor iedere deelnemer is en je een vertrouwde omgeving hebt die je steun biedt als je daar behoefte aan hebt. Je staat er niet alleen voor!

Désirée en Maartje wisselen om de week met het programma. De ene week wandel je met Désirée. Je komt mentaal en fysiek in beweging door te wandelen en doet lichte sportoefeningen. We praten, delen ervaringen en we staan stil. De wereld raast immers al snel genoeg. Je krijgt praktische en effectieve mindfulness- en ontspanningsoefeningen aangereikt en er is aandacht voor de ademhaling. Alles zonder prestatiedruk, op jouw tempo en veel fun. Elke week krijg je praktische oefeningen mee om in jouw dagelijks leven toe te passen. De andere week wandel je met  Maartje. Zij deelt haar kennis over voeding met praktische tips die je dagelijks kan toepassen. Ook kijkt Maartje naar jouw hormonen en jouw actuele leef- en eetpatroon en past dit aan waar nodig. De focus ligt op gezonder eten, waardoor je uiteindelijk ook gaat afvallen of aankomt; afhankelijk van jouw behoefte. Uiteraard bespreek je ook de voortgang.

Wat jij in 12 weken krijgt:

Voor wie:

Volwassenen tussen de 25 en 70 jaar met de wens om gezonder te leven en te bewegen. Ervaring met mindfulness en sporten is niet nodig.

Kosten particulier tarief:

EUR 395,- incl. btw

* Maartje is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten. Daardoor is het mogelijk dat de gewichtsconsulten, afhankelijk van je  aanvullend  zorgverzekering, voor een deel worden vergoed. Het kost je geen eigen risico.

* Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van je huisarts. En ook zonder verwijzing van je huisarts krijg je afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering een gedeelte van de consulten vergoed. 

* Dit programma is niet overdraagbaar aan anderen. Voor dit programma zijn de algemene voorwaarden  en privacyverklaring van Désirée en Maartje van toepassing. Check de voorwaarden op de websites www.mindfulenfit.nl en www.myhealthyfive.nl

* Heb je u als bedrijf/organisatie interesse? Dan kun je contact opnemen met Désirée (www.mindfulenfit.nl) of Maartje (www.myhealthyfive.nl). Wij kunnen een programma op maat en op locatie verzorgen.

Better
Together!