Check mijn nieuwste recepten »

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenwerking /

Acties

Fit, Food en Fun

Jeroen en Maartje hebben hun krachten gebundeld omdat zij geloven in een goede balans tussen bewegen en gezonde voeding. Ieder vanuit hun eigen expertise kunnen zij jou op de perfecte manier ondersteunen. 

Afgelopen jaar zijn Jeroen en Maartje een groep Fit, Food en Fun groep gestart. Lees hieronder een paar reacties:

“Maartje heeft mij op een prettige manier geleerd hoe ik op een gezonde manier naar voeding kan kijken. Ik weet nu heel goed waar ik op moet letten en wat ik anders kan doen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ik ben ruim 10 kilo kwijt en val nog steeds af. Jeroen heeft mij sterker gemaakt door zijn sport programma. Hij heeft aandacht voor mij en dat vind ik fijn”.

“Jeroen kan mij op de juiste manier motiveren zodat ik goed door kan zetten. Hij weet precies wat ik nodig heb. Maartje heeft mij naast gewicht ook mentaal gecoacht. Samen met haar ben ik gaan werken naar een stressvrijer leven. Nu weet ik precies wat ik moet doen om balans te houden en ik ben ruim 8 kilo afgevallen!”.

“Jeroen en Maartje kwamen precies op het juiste moment. Ieder weet waar ze het over hebben. Ik moest een knop omzetten en dat is met hun gelukt. Bedankt nogmaals!”.

‘De knop gaat om. Als jij het anders wilt, ga je het nu ook ander doen.’

Wat houdt het in?

Stap 1: het kennismakingsgesprek (Gratis)

Voordat wij een goed advies kunnen geven, is het belangrijk om jou beter te leren kennen!

In een telefonisch gesprek maken we al kort kennis met elkaar. Jij laat alvast weten wat jouw wens is en wij vertellen jou de mogelijkheden. Vanuit daar maken wij een afspraak voor een intakegesprek.

Stap 2: het intakegesprek met Maartje (60 min)

Voorafgaand aan ons intakegesprek krijg je van Maartje een intakeformulier. Hier staan allemaal vragen op. Zo is zij op de hoogte van jouw eetpatroon, beweegpatroon en levensstijl. Ook zal ze vooraf aan jou vragen een voedingsdagboek bij te houden van 1 week. Tijdens de intake gaan zij het intakeformulier en jouw voedingsdagboek bespreken.

Hierna volgt een lichaamsanalyse. Zo’n analyse bestaat uit het wegen van jouw gewicht, vetpercentage, visceraal vet en het meten van jouw middelomtrek. De meet- en weegmomenten worden herhaald om de vooruitgang te kunnen vaststellen. Ook zal je bij Jeroen een fittest doen om jouw niveau te bepalen. Op basis van al deze gegevens kunnen wij een plan voor jou op maat maken en kan je aan de slag gaan met jouw gekozen traject.

Wat kost het?

Traject 1

Voor € 275,- incl. btw

Traject 2

Voor € 309,- incl. btw

Traject 3

Voor € 379,- incl. btw

Handig om te weten:

Je kan mee doen aan een traject wanneer je een volwassenen bent tussen de 25 en 70 jaar met de wens om gezonder te leven en te bewegen. 

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Maartje is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN). Daardoor is het mogelijk dat de consulten, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, voor een groot deel worden vergoed.

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van je huisarts.

En ook zonder verwijzing van je huisarts krijg je afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering een gedeelte van de consulten vergoed.

Pakketten en consulten zijn niet overdraagbaar. Op al onze trajecten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Better
Together!